De tuin, boomgaarde en weide

De tuin biedt voor elk wat wils.  De kleinsten onder ons kunnen van de weidsheid van de ruimte genieten om er te ravotten, te voetballen, te schommelen of om te springen op de trampoline.  Voor deze die het rustiger aan willen doen is er ruimte op de terrassen om te genieten van de relatieve rust, het mooie uitzicht op de tuin.  Of er kan gezellig gekeuveld worden en gebruik gemaakt worden van het tuinmeubilair die hier en daar midden in de tuin & boomgaard beschikbaar is. 

 

De piepjonge boompjes laten schoorvoetend zien waar de boomgaard binnen enkele jaren zal te bewonderen zijn.  Naast de ruime tuin komen de diertjes in de weide graag gezelschap houden.  De kipjes zijn altijd nieuwsgierig en de dwerggeitjes zorgen voor gekke bokkesprongetjes.

 

De tuin is door Ingrid, KimJan, de kinderen en tal van Ingrid's familieleden eigenhandig aangelegd aan de hand van een tuinplan, opgesteld door een tuinarchitect. De verscheidenheid, het samenspel van de verschillende planten, struiken & bomen zijn een streling voor het oog.