Tarieven

De tarieven van de kamers starten aan € 95,- en variëren in functie van de grootte & luxe van de kamers.

Gastenkamer 3 "de Rakel" biedt plaats voor één persoon, in deze kamer is een enkel bed voorzien en deze heeft aansluitend een eigen badkamer. Prijs voor deze kamer bedraagt 95 euro per nacht inclusief uitgebreid ontbijt voor één persoon.

Gastenkamer 1 "de Kruiwagen" biedt plaats voor twee personen. In deze kamer zijn twee bedden voorzien, de kamer beschkt over een eigen aansluitende badkamer met inloopregendouche. Prijs voor deze kamer bedraagt 135 euro per nacht inclusief uitgebreid ontbijt voor twee personen, 10% korting voor single.

Gastenkamer 2 "de Slinger" biedt plaats voor twee personen. In deze kamer zijn twee bedden voorzien, de kamer beschkt over een eigen aansluitende badkamer met inloopregendouche. Prijs voor deze kamer bedraagt 135 euro per nacht inclusief uitgebreid ontbijt voor twee personen, 10% korting voor single.

Gastenkamer 5 "het Spinnewiel" is een deluxe kamer en biedt plaats voor twee personen. In deze kamer zijn twee bedden voorzien, de kamer beschikt over een eigen aansluitende badkamer. In de badkamer is er zowel een douche als een ligbad beschikbaar. Prijs voor deze kamer bedraagt 155 euro per nacht inclusief uitgebreid ontbijt voor twee personen, 10% korting voor single.

Gastenkamer 4 "de Weegschaal" is een familiekamer en biedt plaats voor vier personen. In deze kamer zijn vier bedden voorzien, de kamer beschikt over een eigen ruime aansluitende badkamer. In de badkamer zijn twee wastafels & een inloopregendouche beschikbaar. Voor deze kamer bedraagt de prijs per nacht 175 euro inclusief uitgebreid ontbijt voor twee personen, 10% koring voor single, 30 euro extra voor de derde en 30 euro extra voor de vierde persoon.